RADNO VRIJEME:   PON - PET 08:00-17:00 / SUB 08:00-13:00
 Košarica0 Prijavi se
SVE ŠTO UTJEČE NA LJEPOTU VAŠEG LIMENOG LJUBIMCA
ČLANAK
Savjetnik: Kako promjeniti žarulje21. stoljeće i današnji automobili su tehnološki toliko daleko dogurali da je i za izmjenu žarulje potrebno otići do ovlaštenog servisa. Ipak, živimo u zemlji gdje su naši automobili prosječno starije životne dobi i dosta toga možemo napraviti sami

Ispravna prednja svjetla jako su važna za sigurnu vožnju automobila i zato je važno da ih znate sami osposobiti (ako je to moguće) kada sijalice pregore.

Prednja i stražnja svjetla spadaju među ključne dijelove svakog vozila. Pored toga što omogućavaju vozaču da do željenje destinacije stigne što sigurnije, ujedno čine da vozilo bude uočljivo za druge vozače na cesti. Iz tog razloga je važno da prvenstveno prednja svjetla uvijek budu u funkciji, pored činjenice da vožnja s pregorjelim svjetlom predstavlja kršenje prometnih propisa.

Zamjena sijalica na prednjim svjetlima nije teška i može se izvesti u nekoliko jednostavnih koraka.

1. Za početak, potrebno je utvrditi koji je tip sijalice u upotrebi u vašem vozilu, što se može pronaći u knjizi s uputama za upotrebu vozila ili na internetu.
2. Nakon toga, potrebno je locirati i pristupiti sijalicama prednjih svjetala, što se čini otvaranjem haube jer ovom sklopu nije moguće pristupiti s vanjske strane.

3. Sljedeće što treba napraviti je otkačiti žice s napajanjem sa stražnje strane sijalice. Kako su žice s napajanjem pričvršćene za mehanizam na kojem se nalazi i sijalica svjetla, potrebno je okretanjem odvojiti mehanizam od kućišta.

4. Pritiskanjem ili odrvrtanjem sijalice, ona će se odvojiti od grla za koje je pričvršćena.

5. Završni je korak postavljanje nove sijalice i povezivanje mehanizma na koji su pričvršćene žice s napajanjem za kućište.

Nakon toga, sijalice prednjih svjetala će ponovno zasijati.

Kao preporuku bih naveo "ERFOLG" žarulje, koje svojom snagom (bez zagrijavanja), noć pretvaraju u dan.

smrtovnice

prodaja stanova pik blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

GALERIJA FOTOGRAFIJA